Laila Nousiainen

Yhteystiedot:

www.lailanousiainen.fi

laila.nousiainen@gmail.com

puh. 040 582 4907

 

Tietoa

Laila Nousiainen, sertifioitu doula, imetysohjaaja (WHO), tanssipedagogi-  ja taiteilija.

Laila on sertifioitu doula, tanssipedagogi ja -taiteilija, jolla on kaksi lasta. Hän on  valmistunut Doula-akatemian vuosikurssilta 2022-2023. Laila asuu perheensä kanssa Vantaalla.

Doulana Laila kokee merkityksellisenä tukea erilaisia perheitä odotusaikana, synnytyksessä ja lapsivuodeaikana. Laila on motivoitunut, inspiroitunut ja kiitollinen siitä työstä, mitä pääsee tekemään perheiden kanssa. Tanssitaiteen ja -pedagogiikan myötä hänellä on kehollinen lähestymistapa niin elämään kuin synnytysammattilaisuuteenkin.

Doulana Laila on lempeä rinnallakulkija, joka haluaa vahvistaa synnyttäjän uskoa itseensä ja kykyihinsä synnyttäjänä. Hän haluaa mahdollistaa synnyttäjän kuulluksi ja kohdatuksi tulemisen. ”

Saatavuus

Palvelut: synnytysdoulaus, hetidoulaus, raskausdoulaus, postpartumdoulaus, synnytysvalmennus

Kielitaito: suomi, englanti

Tarjoan palveluita: Koko Uusimaa ja Lahti

Palautteita

Laila offered to help during labour. We called her once my contractions started. She was an angel to me. I am glad we called her, as she helped a lot with managing pain and breathing during delivery. Her communication and support was exceptional.” – Sukanya

” Tärkein tuki tuli ennen synnytystä: tunne, että synnytys voi mennä jopa hyvin, kun aiemmin oli ollut olo, että kunhan ei olisi ihan kamalaa. Ensimmäinen synnytykseni oli traumaattinen. Laila auttoi minua olemalla koko ajan minulle läsnä ja erityisesti selän akupainannalla. Laila sai myös mieheni vihdoin rohkaistumaan osallistumaan, koska hänellekin ensimmäinen synnytys oli järkytys.”- Oona

 

”Pelkäsin synnytystä etukäteen. Sain Lailalta tukea jo kotona supistusten alettua ja koko ajan synnytyksen edetessä. Hän tuki vastaamalla kysymyksiini ja lievittämällä kipujani eri tavoin: hieromalla, painelemalla akupisteitä, synnytyslaululla. Hän muistutti synnytyksen aikana minua asioista, joista olimme puhuneet ennen synnytystä. Laila antoi minulle synnytyksessä tilaa tehdä omat päätökseni ja tuki niissä”
– Carita