Anu Murto

kuva: Sinianna Visuals

Yhteystiedot: 

murtoanu@gmail.com 

044 7319634

 

Tietoa

Anu Murto, 42 vuotta, kolmen lapsen äiti, doula, imetysohjaaja

Olen Anu, 42-vuotias kolmen lapsen äiti. Asun Nurmijärvellä perheeni kanssa. Olen sertifioitu doula ja imetysohjaaja WHO.
Minulla on oma toimitila täällä Nurmijärvellä, palveluihini doulapalveluiden lisäksi kuuluvat raskaudenaikaiset hoidot, rentoutushoidot sekä vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta.

Palveluihini ja minuun voit tutustua nettisivuillani www.doulanu.fi sekä omilla sometileilläni instagramissa ja facebookissa @doulanu_ , @iltahyvinvointi

@doulanverkkokauppa

Valmistuin 12/21 Gua Sha terapeutiksi. Gua sha- hoitoihin ja palveluihini voit varata ajan suoraan timmasta varaa.timma.fi/iltahyvinvointi

Olen tehnyt suomenkieliset affirmaatiokortit odotusaikaan ja synnytykseen, niitä löytyy verkkokaupastani nettisivuiltani.

 

Saatavuus

Palvelut: doulaus, synnytysdoulaus, imetysohjaus, raskaudenaikaiset hoidot, rentoutushoidot, TENS- vuokraus

Kielitaito: suomi

Tarjoan palveluita: Koko Uusimaa

Arviot

“Mikäli joskus vielä synnyttäisin uudelleen ottaisin ehdottomasti juuri Anun mukaan seuraavaankin synnytykseen. Anulla on ne kaikki ominaisuudet joita hyvälle doulalle
mielestäni kuuluu. Hän on lempeä, hyväsydäminen, empaattinen ja palvelualtis.”

“Kävin vyöhyketerapeuttisessa raskaushieronnassa ja synnytyksen käynnistelyhoidossa. Samana iltana alkoi lapsivedet tihkua ja vauva syntyi aamulla. Synnytys kesti 4h, josta ponnistusvaihe 3min”

“Kävin raskaushieronnassa ja siitä 30h niin pieni poikamme syntyi lääkkeettömästi ammeeseen. Kiitoksia, uskon että hoidosta oli apua synnytyksen käynnistymiseen ja itse synytyksessä”

“Kiitos niin niin paljon imetysohjauksesta. Käynnistä sai itsevarmuutta siihen, että kyllä me tämä homma pikkuisen kanssa osataan. Oon myös iloinen siitä, kun sanoit, että suhun saa ottaa yhteyttä jos jotain mielen päällä, kellonajasta huolimatta. Oot niin ihana ja lämmin ihminen.”