Susanna Suutarla

kuva: Sinianna Visuals

Yhteystiedot:

susanna.suutarla@gmail.com

040 5371882  

www.myotatuntoisiakohtaamisia.fi

 

Tietoa

Susanna Suutarla, 54 vuotta, doula, postpartumdoula, joogaohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja, varhaiskasvatuksen ammattilainen,äiti

Olen Susanna, akkain ikään ehtinyt, 54–vuotias nainen. Olen äiti, isolla ä:llä ja suurella sydämellä. Lapseni ovat lentäneet jo kotipesästämme ja nyt saan astella myös isoäidin saappaissa, syli avoimena ja mieli valppaana. Vanha perinnetalomme, Villa Maamola, Loviisassa toivottaa oman perheemme lisäksi tervetulleeksi sinut, joka kaipaat hetken levähdystaukoa tai yhdessä elämän tutkimista retriitin tai kurssien muodossa.

Elämäntyöni olen tehnyt luontopedagogiikan parissa, yksityisissä päiväkodeissani. Muutama vuosi sitten elämä pyysi minua kääntämään uutta sivua ja luomaan tilaa äitiyden ja vanhemmuuden kokonaisvaltaiselle tukemiselle. Päiväkotiyrityksestäni luopumisen myötä, minulla on ilo matkata kohti yhtä unelmaani, kohti doulan sertifiointia. Opiskelen parhaillani myös postpartumdoulaksi. Doulapalveluiden lisäksi palveluihini kuuluu vaka- ja sote-alan koulutukset, joogan ohjaaminen, ratkaisukeskeinen valmennus ja erilaiset hoidot raskaus- ja postpartum-aikana.

Doulan palveluita tarjoan Uudenmaan alueella, myötätunnolla ja lempeydellä, sinun matkaasi sydämellä kunnioittaen.

Yrittäjyyden matkaa jaan tyttäreni kanssa. Yrityksemme Maljanan kotisivujen avautumista odotellessa, olet lämpimästi tervetullut seuramaan palveluitamme ig-tilillemme @maljana_sinulle tai @villamaamola

 

 

Tutustu myös www.myotatuntoisiakohtaamisia.fi

Saatavuus

Palvelut: Doulapalvelut, vaka- ja sote-alan koulutukset, joogan ohjaaminen, ratkaisukeskeinen valmennus ja erilaiset hoidot raskaus- ja postpartum-aikana.

Kielitaito: suomi

Tarjoan palveluita: koko Uusimaa