Nora Holmström

Yhteystiedot:

 www.doulanora.fi

doulasi.nora@gmail.com

 045-8048373

Tietoa

Olen Nora Holmström 31-vuotias, kahden pienen lapsen äiti, koulutettu doula ja terveydenhoitaja.

Olen myös koulutettu imetysohjaaja WHO ja pidän synnytysvalmennuksia. Imetysohjausta on tarjolla odotusaikana ja vauvan synnyttyä.

Doulapalveluiden lisäksi tarjoan vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa ja vauvahierontaa kotivastaanotolla Veikkolassa. Hieronta sopii loistavasti myös synnyttäneelle hemmoitteluun ja kehon palautumiseen.

Vahvuuteni Doulan työssä on kokemus terveydenhoitoalalla työskentelystä. Olen työskennellyt äitiys- ja lastenneuvolassa perheiden tukena jo vuodesta 2015. Teen tätä työtä ammattitaidolla ja sydämellä.

Palveluihini voit tutustua lisää kotisivuillani: www.doulanora.fi.

Olen myös Lansinoh, Frantsilan yrttitilan, Oot niin ihana -tuotteiden jälleenmyyjä. Tuotteita saa tilattua verkkokaupasta kotisivuiltani. Tuotteita voi tilata myös omilla sometileilläni Instagram & Facebook @pientenmatkassa kautta tai laittamalla minulle sähköpostia doulasi.nora@gmail.com.

Doula asiakkailleni Vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa ja ensikäynti vauvahierontaan -10% alennuksella.

Saatavuus

Palvelut: doulaus, synnytysdoulaus, imetysohjaus, synnytysvalmennus yksilönä tai/ja ryhmässä, vyöhyketerapeuttinen hieronta, Lansinoh & Oot niin ihana-tuotteiden jälleenmyynti, TENS- vuokraus.

Kielitaito: suomi, ruotsi & englanti.

Tarjoan palveluita: Koko Uusimaa

Arviot

”Kiitos käynnistäsi eilen! Sain sinulta itseluottamusta siihen, että minulta kyllä tulee maitoa vauvalle ja voimaa jatkaa harjoittelua paljaalla rinnalla.Tänään muuten vauva imi aika hienosti paljasta rintaa kehtoasennossa, kun huijattiin häntä ruiskulla.” – vauvan äiti, imetysohjauskäynti