Nora Holmström

Tietoa

Nora Holmström 30-vuotias, kahden pienen lapsen äiti, doula, terveydenhoitaja ja koulutettu imetysohjaaja sekä Lansinoh & Oot niin ihana -tuotteiden jälleenmyyjä. 

Olen Nora, kahden pienen lapsen äiti. Rakennutimme omakotitalon Veikkolaan perheeni kanssa viime vuonna, jossa olemme viihtyneet loistavasti. Olen työskennellyt äitiys- ja lastenneuvolassa valmistuttuani terveydenhoitajaksi v.2015.
Olen myös koulutettu imetysohjaaja WHO ja nyt opiskelemassa ammattidoulaksi. Tavoitteenani on sertifioitua doulaksi kevääseen -22 mennessä.
Doulapalveluiden lisäksi tarjoan vyöhyketerapeuttista hierontaa odottaville lokakuusta 2021 lähtien. Hieronta on loistava myös synnyttäneelle, jolloin keho on palautumassa raskaudesta. Tällä hetkellä hieronta toteutetaan asiakkaan kotona, mutta pian myös omassa toimitilassani täällä kodikkaassa Veikkolassa.  Tulevaisuudessa tulen tarjoamaan myös vauvahierontaa sekä ehkä myös gua sha hoitoja.
Palveluihini voi tutustua lisää kotisivuillani: www.doulanora.fi.
Olen myös Lansinoh ja Oot niin ihana -tuotteiden jälleenmyyjä. Myynnissä on tällä hetkellä imetykseen apuvälineitä sekä Oot niin ihana -neuvolakorttikoteloita, kauniita Imetyskoruja by Pinja Desing, jotka sopivat niin itselle kuin lahjaksi. Tuotteita saa tilattua kotisivuiltani Ihana puodista. Tuotteita voi tilata myös omilla sometileilläni Instagram & Facebook @pientenmatkassa kautta tai laittamalla minulle sähköpostia doulasi.nora@gmail.com.

Saatavuus

Palvelut: doulaus, synnytysdoulaus, imetysohjaus, synnytysvalmennus yksilönä tai/ja ryhmässä, vyöhyketerapeuttinen hieronta, Lansinoh & Oot niin ihana-tuotteiden jälleenmyynti, TENS- vuokraus.

Kielitaito: suomi, ruotsi & englanti.

Tarjoan palveluita: Koko Uusimaa

Arviot

”Kiitos käynnistäsi eilen! Sain sinulta itseluottamusta siihen, että minulta kyllä tulee maitoa vauvalle ja voimaa jatkaa harjoittelua paljaalla rinnalla.Tänään muuten vauva imi aika hienosti paljasta rintaa kehtoasennossa, kun huijattiin häntä ruiskulla.” – vauvan äiti, imetysohjauskäynti