Uudenmaan doulat

kuva: Sinianna Visuals 

Uudenmaan doulat on Uudellamaalla synnytysdoulapalveluitaan tarjoavien koulutettujen ammattidoulien ryhmä. Olemme doulia yhteen kokoava ryhmä, jossa jokainen edustaa omaa arvomaailmaansa ja mielipiteitään.

Edut asiakkaalle

Sivujemme kautta sinun on helppo löytää itsellesi sopiva koulutettu ammattidoula. Löydät jokaisen doulan tiedoista myös selkeästi, mille alueille palvelut ovat tarjolla ja mitä erikoisosaamista kultakin löytyy.

Koska doulamme toimivat toistensa varadoulina, voit olla huojentunein mielin siitä, että synnytykseesi todennäköisesti pääsee joka tapauksessa paikalle doula oman doulan mahdollisessa sairaustapauksessa.

Suosittelemme myös hyväksi todettuja palveluntarjoajia. Yhteystyökumppanimme löydät täältä.

Edut doulalle

Mukaan liittymällä saat itsellesi työyhteisön, joka kannustaa ja tukee sinua doulapolullasi. Kollegiaalisen tuen ja yhteisöllisyyden lisäksi sinulla on varadoulaverkosto, mikä helpottaa päivystysjaksoja.

Saat myös tukea ryhmäläisiltä synnytyksen jälkipurkuun ja voit kysyä neuvoa mieltä askarruttavissa asioissa.

Lisäksi saat näkyvyyttä itsellesi markkinointimme ja ryhmään kuulumisen kautta, ilman että sinun itse täytyy nähdä asian eteen vaivaa.

kuva: Sinianna Visuals 

Tausta

Uudenmaan doulat lähti kahden Doula-akatemiassa samalta vuosikurssilta valmistuneen doulan yhteistyöajatuksesta. Anu Murto ja Milla Laatikainen päättivät alkaa toimimaan toistensa varadoulina, mutta samalla keksimme idean: mitäpä jos luotaisiin samalla doularyhmä, koska Uudenmaan alueella ei niitä montaakaan ole.

Halusimme luoda doularyhmän, josta uusimaalaisen asiakkaan olisi helppo etsiä itselleen sopivaa doulaa. Halusimme myös luoda doulille yhteistyöverkoston, johon on helppo liittyä mukaan.

Anu ja Milla vastaavat ryhmän markkinoinnista ja kuluista, ryhmäläiset pääsevät mukaan edullisella vuosimaksulla. Vuosimaksun tarkoitus on kattaa ryhmän juoksevia kuluja, joita syntyy mm. nettisivuista, ryhmävalokuvauksista, tapahtumajärjestelyistä ja markkinoinnista.